Wat vinden deelnemers van een Stadswandeling op Rijm?

“Het was leuk. De gids deed erg zijn best en was goed bekend met de historische feiten van Den Bosch. Een goed gastheer. Aanrader.”
Claire Broers, ’s-Hertogenbosch

“Deze middag een leuke wandeling door Den Bosch gemaakt waarbij complimenten voor de gids. Deze wist het een en ander op een interessante manier én met veel humor te brengen. Erg leuk! Ondanks dat wij ‘rasechte’ Bosschenaren zijn, zijn wij in korte tijd weer heel wat wijzer geworden over onze fijne stad. Een wat langere rondtocht staat in de planning!”
Renate Spruijt, ’s-Hertogenbosch

“Samen met man, kinderen en kleinkinderen hebben we vandaag de Stadswandeling op Rijm meegemaakt. Het was zo leuk om te doen. De gids verstond zijn vak en wist met hele leuke gedichtjes de aandacht te vestigen op net die accenten in de stad waar je in de snelheid van de gewone dag aan voorbij rent. Een super leuke ochtend en zeker een aanrader.”
Rianne van Broekhoven, ’s-Hertogenbosch

“Zeer vriendelijke en bevlogen gids met humor en oog voor details. We hebben ervan genoten!”
Jim van Meersbergen, Eindhoven

“Op geheel eigen vrolijke wijze leidt Emiel je rond en laat je Den Bosch van een hele andere kant zien, de hofjes en steegjes die normaal niet betreden worden. Een vermakelijke en leerzame rondleiding.”
Hanne-Maria Minderhoud, Heerlen

“Met korte rijmende zinnen en vrolijke kwinkslagen neemt Emiel je mee van de Bossche Bollen tot de kathedraal van Sint Jan. Niets in deze Bossche binnenstad ontgaat aan zijn scherpe en o zo vrolijke woorden. Een aanrader voor een ieder die de stad eens op een andere manier wil beleven.”
Foppe Weijer, ‘s-Hertogenbosch

“Emiel maakt er met zijn gedichten een geestige en lichtvoetige rondleiding van. Emiel is een taalwonder en daarbij ook nog een hele aardige persoon.”
Claudia Gianotten, Hilversum

“Met het hele gezin hebben wij enorm genoten van deze bijzondere stadswandeling. Emiel loodst je met bevlogenheid en veel gevoel voor spitsvondig taalgebruik, door de steegjes en verborgen hofjes van de Bossche binnenstad. Met oog voor detail van kleine bijzonderheden die te vinden zijn op gevels, bruggen et cetera. Een aanrader, ook met kleine kinderen.”
Familie Van Drunen, Berlicum

“Emiel is geweldig! Wij gaan zeker nog eens terug voor een langere stadstour op rijm.”
Miranda Kuipers, Eindhoven

“Zeker een keertje doen. Emiel is een aimabele man en een goede gids.”
Hans Kasen, ’s-Hertogenbosch

“We begonnen ons dagje uit met een stadswandeling op rijm. Wat origineel om het op rijm te doen. De afstand, het weer en de enthousiaste uitleg van de gids het werkte allemaal mee. Ik heb zeker 5 keer van mijn vrienden gehoord dat het toch zo leuk was. Bedankt Emiel, dat we mede dankzij u zo’n fijne citytrip hebben gehad.”
Tineke van Oorschot, ’s-Hertogenbosch

“Het was een leuke wandeling. Emiel vestigde de aandacht op soms onverwachte details, leuk. Verder was er voor de goede luisteraar ook af en toe een vraag. Dus opletten!”
Willeke van Heumen, ’s-Hertogenbosch

“Het was een warme dag, de stadswandeling was daarop aangepast. We hebben genoten van de stadswandeling en veel informatie opgedaan. Leuk uitje, zeker aan te bevelen.”
Mieke Seccelen, Eindhoven

“Erg origineel en verrassend. Leuk om mee te maken.”
Monique van Haastert, Breda

“Emiel weet met flair en ook nog op rijm de stad ’s-Hertogenbosch in de etalage te zetten. Genoten van zijn enthousiasme en openheid.”
Theo van der Burgt, Helmond

“Het was erg leuk en bijzonder om de stadswandeling op deze manier te ervaren. Het was te snel voorbij!”
Tootje Zijlmans, ’s-Hertogenbosch 

“Hartstikke leuke wandeling! Emiel vertelt boeiend (en op rijm)… veel humor! Voor ons was het mooi om zo iets meer over Den Bosch te leren. Zeker waard om een keer een langere wandeling met hem te maken!”
Monique De Bruin, Tilburg

“Leuke stadswandeling in ’s-Hertogenbosch. De rijm maakt het ook nog eens bijzonder. Zeker aan te bevelen.”
Paul Strijbos, ’s-Hertogenbosch 

“Wij vonden de wandeling leuk en vooral interessant. We zijn weer een beetje wijzer geworden over Den Bosch. Emiel, die het op rijm vertelde, kon dit goed overbrengen. We hebben er ontzettend van genoten.”
Jack en Mieke Koolen, Breda