De Virtuele Stadswandeling op Rijm

Voor iedereen die graag eens vanuit de luie stoel naar ’s-Hertogenbosch kijkt, en zeker voor mensen die minder goed ter been zijn of niet naar de stad kunnen komen, zijn de drie reguliere stadswandelingen gecombineerd tot één virtuele wandeling. Het eindresultaat is een gevarieerde en interactieve voorstelling van bijna 2 uur (inclusief pauze).

Aan de hand van vele foto’s, filmpjes, liedjes en uiteraard tientallen gedichten leidt Emiel de toeschouwers virtueel door de stad. Deze manier van ‘wandelen’ biedt bovendien de mogelijkheid om extra informatie in beeld te brengen die er tijdens de gewone wandelingen niet is, zoals oude foto’s of plattegronden. Maar niet te veel uiteraard, want het moet vooral een ontspannen voorstelling zijn, geen hoorcollege!

Een voorstelling kost € 150,- ongeacht de groepsgrootte. Een live uitvoering van de liedjes – op basis van de gedichten van Emiel, geschreven en gezongen door Femke Wesly – kost € 50,- extra.

Wilt u graag een virtuele stadswandeling boeken? Stuur dan een mail naar emiel@stadswandelingoprijm.nl. Bellen mag ook: 06 – 50 88 22 98.